DA  |  ENG

MANGLER DU EN INTERNATIONAL SALGSPROFIL TIL DIN BESTYRELSE ?

OM FLEMMING STIG HANSEN


Flemming Stig Hansen har i sin virksomhed Excellerator hjulpet mange virksomheder med optimering af deres salg og produkt portefølje - både i form af projekter eller gennem interim ansættelse. Han er nu fastansat i en virksomhed, men påtager sig stadig enkelte bestyrelsesposter, hvor netop hans internationale salgserfaring og udvikling af virksomheder kan komme i spil. Han har gennem sin karriere arbejdet med internationalt salg, ledelse og udvikling af produktporteføljer i forskellige typer af virksomheder - lige fra mindre private til store børsnoterede selskaber. Han har derfor et omfattende kendskab til de mange forskellige betingelser og dynamikker, der gør sig gældende på markedet.


Flemming Stig navigerer hjemmevant i spændingsfeltet mellem det strategiske og det taktiske niveau, hvor grundig analyse og planlægning omsættes til konkrete handlinger, der eksekveres og får liv i organisationen. Metoden er praktisk orienteret og er en kombination af erfaring og teori. "Keep it simple" er altid den grundlæggende tilgang.


Ofte virker markedet og konkurrenceforholdene som parametre, der ikke kan påvirkes, men Flemming Stig kan sætte sin erfaring, teoretiske ballast og sit overblik i spil, så dynamikken og positionerne på banen pludselig åbner op for nye muligheder. Og så skal der slås til, inden vinduet lukker sig igen.


Se mit cv her
parallax background

HØR MERE OM HVORDAN DU KAN OPTIMERE DIN FORRETNING MED MIN HJÆLP


Send mig en mail eller ring og så kommer jeg gerne forbi og hører om din forretning og de emner, som fylder mest ved dig lige nu.