OM FLEMMING
STIG HANSEN

OM FLEMMING STIG HANSEN


Flemming har gennem hele sin karriere arbejdet med internationalt salg, ledelse og udvikling af produktportefølje i forskellige typer virksomheder, lige fra mindre private og til store børsnoterede selskaber. Han har derfor et omfattende kendskab til de mange forskellige betingelser og dynamikker, der gør sig gældende på markedet.


Flemming navigerer hjemmevant i spændingsfeltet mellem det strategiske og det taktiske niveau, hvor grundig analyse og planlægning omsættes til konkrete handlinger, der eksekveres og får liv i organisationen. Metoden er praktisk orienteret og en kombination af erfaring og teori – og ”keep it simple” er altid den grundlæggende tilgang. Opbygning af tillid og en personlig ro er vigtige forudsætninger for at nå ind til det skjulte potentiale og hjælpe med at frigive det, og her har Flemming en ubetinget styrke i sin umiddelbare, nogle gange ret direkte, men altid hjertevarme personlighed.


Det er markedet og konkurrenceforholdene, der bestemmer spillets regler, men Flemming kan sætte sin erfaring, teoretiske ballast og sit overblik i spil, så dynamikken og positionerne på spillepladen pludselig åbner op for nye muligheder. Han kan formidle en vision og spille andre gode, og han kan tænde en gejst, der bringer mennesker og virksomheder sikkert i mål.


Se mit cv her
parallax background

HØR MERE OM HVORDAN DU KAN OPTIMERE DIN FORRETNING MED MIN HJÆLP


Send mig en mail eller ring og så kommer jeg gerne forbi og hører om din forretning og de emner, som fylder mest ved dig lige nu.